1.

Privacy en beleid

Bestellingen plaatsen in de Webshop kan als gast maar fijner is het wanneer u een account aanmaakt op de Website. Om uw account te kunnen aanmaken en de functionaliteiten te kunnen leveren, verwerken wij bepaalde persoonsgegevens van u, waaronder uw e-mailadres en wachtwoord. Hierdoor kunt u gebruik blijven maken van uw account en zorgen wij ervoor dat u veilig kunt inloggen. U kunt alle gegevens die u online bij ons hebt opgegeven op één plek inzien onder “Mijn account” op de Website. Deze gegevens zijn persoonlijk en wij vragen u om hier vertrouwelijk mee om te gaan, in het bijzonder door uw e-mailadres en het wachtwoord uitsluitend voor eigen gebruik te hanteren en deze alleen op te slaan op uw eigen computer.
Wij zullen ons best doen om zoveel mogelijk te waarborgen dat de Website virusvrij is, maar kunnen dat helaas niet garanderen. De Website bevat links naar websites van derden. Wij selecteren de websites waarnaar verwezen wordt zo zorgvuldig mogelijk. Wij kunnen echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren van websites van derden.

2

Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de Website, waaronder die met betrekking tot de programmatuur, teksten, beelden en geluiden berusten bij IsraelWijn B.V. Dit betekent onder meer dat het niet is toegestaan om zonder onze toestemming de op de Website vermelde informatie openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te bewerken, behalve voor persoonlijk gebruik.

3

Levering

Als u een bestelling plaatst in de Webshop van IsraelWijn, zal Vinologix (werken samen met DPD en UPS) zorg dragen voor de bezorging van de artikelen op het bezorgadres in Nederland. U ontvangt van de transporteur een e-mail met daarin een dag- en tijdsindicatie. We streven er naar om uw bestelling in elk geval binnen 1- 3 werkdagen te verzenden.

4

Verzendkosten

Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden in Nederland(met uitzondering van de Waddeneilanden). Voor bestellingen onder de €50,- bedragen de verzendkosten in Nederland €6,95,-.

5

Betaling

U kunt de online bestelling veilig betalen via iDeal (direct betalen via internetbankieren) of per bankoverschrijving. U ontvangt de bevestiging en factuur van je bestelling via de email. Voor meer informatie over iDeal verwijzen we u graag door naar iDeal.

6

Retourneren

Wanneer u binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling bepaalde producten bij nader inzien toch niet wilt hebben, kunt u deze aan ons retourneren. Hiervoor dient u contact op te nemen met onze Klantenservice (info@israelwijn.nl), die u dan het retourproces en geldende voorwaarden nader aan u zullen toelichten.
Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de originele verpakking en inhoud inclusief het etiket van het product onbeschadigd is. De kosten voor retourzendingen komen voor rekening van de klant.
De ontvangen bestellingen dienen direct op zichtbare defecten worden gecontroleerd. Indien er iets mis is met het product dient u direct contact met ons op te nemen.
Binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending wordt het geld terug gestort op uw rekening. Indien het niet mogelijk is om de producten te retourneren vanwege bijvoorbeeld transportbreuk, dan zal IsraelWijn binnen twee weken na melding van de schade het betreffende bedrag terugstorten op uw rekening.

7

Overige

Onze producten zijn uitsluitend bestemd voor eindgebruikers van 18 jaar en ouder. Wij verkopen dus geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor de gezondheid en wettelijk verboden is. Wanneer u akkoord gaat met de algemene voorwaarden, stemt u er mee in dat u 18 jaar of ouder bent. Tevens bent u verplicht om tijdens het bestelproces de leeftijdsverificatie aan te vinken.

Het is niet de bedoeling dat u onze producten doorverkoopt. Wij behouden ons daarom het recht voor om bestellingen bij twijfel niet uit te leveren of om een maximum te verbinden aan de te bestellen hoeveelheden van bepaalde artikelen.

Hoewel de Website met de grootste zorgvuldigheid tot stand is gekomen, kan het voor komen dat kenmerken van producten (prijs, uiterlijk, productinformatie, alcoholpercentage, inhoud) niet juist worden weergegeven of afgebeeld. In dat geval gelden de op de verpakking van het product zelf weergegeven kenmerken en kunt u geen aanspraak maken op levering op grond van foutief weergegeven informatie.

De informatie op de Website wordt van tijd tot tijd aangepast. Indien u fouten op de Website aantreft, zouden wij het zeer op prijs stellen als u dit aan ons meldt via onze Klantenservice (info@israelwijn.nl).

8

Klachtenprocedure en vragen

Voor vragen, opmerkingen en/of klachten over bestellingen en onze dienstverlening kunt u contact opnemen met onze Klantenservice (info@israelwijn.nl). Onze Klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 21.00 uur. Onze Klantenservice zorgt ervoor dat uw vragen, opmerkingen en/of klachten zo goed mogelijk worden afgehandeld.

WordPress Video Lightbox