Ons verhaal

Wij, Willem Jan en Robert, begonnen 8 jaar geleden met de verkoop van frisdrank en water om de horeca te bevoorraden met kwalitatief, onderscheidende dranken. We kwamen door ons werk steeds meer en steeds vaker in aanraking met wijn en langzamerhand begon onze waardering en interesse naar echt goede en onderscheidende wijn te groeien.

We begonnen aan een basis wijncursus, gevolgd door SDEN 2 en SDEN 3 en inmiddels zijn we een heel eind op weg om Register Vinoloog genoemd te mogen worden.

Vooral bij wijn is het van het grootste belang om je te onderscheiden van de vele hobbyisten en met echte kennis van wijn een sterk portfolio samen te stellen.  Onze zoektocht naar onderscheidene wijnen ging dus van start. We kozen voor het land van de Bijbel; Israël. Een land dat op het gebied van wijn nog behoorlijk onontdekt is. Om zeker te zijn van een goede wijnselectie en om het verhaal achter de wijn te horen, vertrokken we voor een fantastische wijnreis naar Israel om zelf te ontdekken wat voor moois dit land ons te bieden heeft. (P.S. lees ons verhaal!)

Inmiddels is ons team uitgebreid met Herman Struik. Wellicht heeft u hem al eens zien rijden in zijn opvallende Israëlwijn auto. Als u vragen heeft of meer wilt weten over Israëlische wijn en graag eens wat wilt proeven, komt hij maar al te graag bij u langs. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk!

Samen hebben we één gemeenschappelijk doel en dat is het land Israël op de (wijn)kaart zetten in Nederland. Wij zoeken voornamelijk horeca en wijnspeciaalzaken op, maar neem ook eens een kijkje in onze webshop. Wij hopen u positief te verrassen!