Wijncursus

We begonnen aan een basis wijncursus, gevolgd door SDEN 2 en SDEN 3 en inmiddels mogen wij ‘Register Vinoloog’ genoemd worden.

Waarom wijn uit Israël?

Vooral bij wijn is het van het grootste belang om je te onderscheiden van de vele hobbyisten en met echte kennis van wijn een sterk portfolio samen te stellen.  Onze zoektocht naar onderscheidene wijnen ging dus van start. We kozen voor het land van de Bijbel; Israël. Een land dat op het gebied van wijn nog behoorlijk onontdekt is. Om zeker te zijn van een goede wijnselectie en om het verhaal achter de wijn te horen, vertrokken we voor een fantastische wijnreis naar Israel om zelf te ontdekken wat voor moois dit land ons te bieden heeft. (P.S. lees ons verhaal!)

Team

Inmiddels zijn wij met een team van 3 en bestaat ‘Israelwijn’ vanaf 2015. Herman Struik is ons medio 2018 komen versterken. Wellicht heeft u hem al eens zien rijden in zijn opvallende Israëlwijn auto. Als u vragen heeft of meer wilt weten over Israëlische wijn en graag eens wat wilt proeven, komt hij maar al te graag bij u langs. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk!

Ons doel

Samen hebben we één gemeenschappelijk doel en dat is het land Israël op de (wijn)kaart zetten in Nederland. Wij zoeken voornamelijk horeca en wijnspeciaalzaken op, maar neem ook eens een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door de kwaliteit van deze Israelische wijnen of speciaalbieren.

Israëlwijn

Inmiddels mogen wij ‘Register Vinoloog’ genoemd worden!

Israëlwijn

Tijdlijn

Location

Start verkoop van frisdrank en water

Willem Jan en Robert, begonnen 10 jaar geleden (2011) met de verkoop van frisdrank en water om de horeca te bevoorraden met kwalitatief, onderscheidende dranken. We kwamen door ons werk steeds meer en steeds vaker in aanraking met wijn en langzamerhand begon onze waardering en interesse naar echt goede en onderscheidende wijn te groeien.

2011

Location

Oprichting Israëlwijn

Inmiddels zijn wij met een team van 3 en bestaat ‘Israelwijn’ vanaf 2015.

2015

Location
herman struik israelwijn

Herman versterkt ons team

Herman Struik is ons medio 2018 komen versterken. Wellicht heeft u hem al eens zien rijden in zijn opvallende Israëlwijn auto. Als u vragen heeft of meer wilt weten over Israëlische wijn en graag eens wat wilt proeven, komt hij maar al te graag bij u langs. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk!

2018

Location

Nieuwe website

2021

WordPress Video Lightbox