Over

Levering

Hoe en wanneer vindt de levering plaats?

Als u een bestelling plaatst in de Webshop van IsraelWijn, zal Flespakket zorg dragen voor de bezorging van de artikelen op het door u opgegeven bezorgadres.

Wat is de levertijd?

We streven er naar om uw bestelling in elk geval binnen 1- 3 werkdagen te verzenden.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen vanaf €60,- worden gratis verzonden in Nederland(met uitzondering van de Waddeneilanden). Voor bestellingen onder de €60,- bedragen de verzendkosten in Nederland €6,95,-. Voor zendingen naar het buitenland vragen we u contact met ons op te nemen.

Kan ik mijn bestelling traceren?

U ontvangt van de transporteur een e-mail met daarin een dag- en tijdsindicatie.

Leveren jullie ook in het buitenland?

Voor zendingen naar het buitenland vragen we u contact met ons op te nemen.

Over

Betalingen

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

U kunt de online bestelling veilig betalen via iDeal (direct betalen via internetbankieren) of per bankoverschrijving. U ontvangt de bevestiging en factuur van je bestelling via de email. Voor meer informatie over iDeal verwijzen we u graag door naar iDeal.

Over

Retouneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Wanneer u binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling bepaalde producten bij nader inzien toch niet wilt hebben, kunt u deze aan ons retourneren.

Voorwaarden retourneren.

Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de originele verpakking en inhoud inclusief het etiket van het product onbeschadigd is. De kosten voor retourzendingen komen voor rekening van de klant.

De ontvangen bestellingen dienen direct op zichtbare defecten worden gecontroleerd. Indien er iets mis is met het product dient u direct contact met ons op te nemen.

Hoe kan ik retourneren ?

Hiervoor dient u contact op te nemen met onze Klantenservice (info@israelwijn.nl), die u dan het retourproces en geldende voorwaarden nader aan u zullen toelichten.

Transportbreuk?

Indien het niet mogelijk is om de producten te retourneren vanwege bijvoorbeeld transportbreuk, dan zal IsraelWijn binnen twee weken na melding van de schade het betreffende bedrag terugstorten op uw rekening.

Hoelang duurt het voor ik mijn geld terug heb?

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending wordt het geld terug gestort op uw rekening.

WordPress Video Lightbox